Angostura Hot Punch

Tack vare teet får drinken en kryddig och fruktig smak. Vill du göra en alkoholfri variant går det bra att utesluta Angosturan.

Utskrift
Ingredienser
3–4 glas (beroende på 
storleken på glasen)
40 ml Angostura 1919
20 ml apelsincordial (se recept 
på sidan 47)
10 ml kanelsockerlag
60 ml chaite
Lättvispad grädde
Riven muskotnöt 
Gör så här
  1. Börja med att brygga en kopp chaite. Låt det svalna lite.
  2. Häll rom, cordial, kanelsockerlag i ett glas på fot. Rör om med en sked.
  3. Häll i chaite, men lämna en centimeter till kanten. Rör försiktigt igen.
  4. Vispa grädden lätt, den ska bli krämig men inte fluffig.
  5. Toppa grädden över drinken genom att försiktigt hälla den på en sked, som du håller strax över ytskiktet.
  6. Riv muskotnöt ovanpå grädden. 

Mer på grapevine.se

Grilltider

Äntligen är grillsäsongen igång och enligt flera trendrapporter kommer vi att lägga biffen åt sidan i sommar. Vi hakar på trenden och bjuder här på tre härliga grillrecept med fokus på fisk och grönt. Dessutom tipsar vi om vin som gör grillkvällen komplett. Många drar sig för att grilla fisk för

Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Oxfilé med Amarone-sås

Satsa på ett riktigt fint kött som matchar det härliga amaronevinet i såsen. Rätten serveras med potatisrösti och balsmicostekta tomater.