Tom the melon guy

Utskrift
Ingredienser

1 glas

45 ml Tom of Finland
35 ml vattenmelon- och champagnecordial
30 ml citronjuice
2 stänk Angostura Orange Bitters
1 äggvita

Gör så här

Häll samtliga ingredienser i en shaker. Skaka hårt utan is.
Addera rikligt med is och skaka igen tills kallt.
Sila upp i ett coupette glas och garnera med vattenmelonskiva.

VATTENMELON- OCH CHAMPAGNECORDIAL
Räcker till 4-5 drinkar

Blanda 200 g vattenmelon i bitar med 240 ml vitt socker, 3 nypor salt och 240 ml mousserande vin, exem-pelvis Myth Sparkling eller överbliven
Champagne i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt stå i 10 minuter. Sila av.
Låt svalna och förvara därefter i kylskåp.

 

Mer på grapevine.se

Vin till fläskkött?

Fläskkött har en mjuk smak som är enkel att kombinera till vin, men som alltid beror det på ingredienserna i maträtten eller tillbehören. Är kryddningen smakrik passar ett mustigt vin, t ex Le Verdier Côtes du Rhône Villages eller Lyngrove Shiraz . Till klassikern fläskfilé med potatis och gräddsås

Angostura Cask No.1 3rd Edition

Tredje limiterade upplagan i Cask Collection serien!

Torsk i foliepaket

Torsk i paket tillsammans med grönsaker blir magiskt gott och dessutom otroligt saftigt och smakrikt. Gör ett stort paket eller flera små portionspaket.