Tom the melon guy

Utskrift
Ingredienser

1 glas

45 ml Tom of Finland
35 ml vattenmelon- och champagnecordial
30 ml citronjuice
2 stänk Angostura Orange Bitters
1 äggvita

Gör så här

Häll samtliga ingredienser i en shaker. Skaka hårt utan is.
Addera rikligt med is och skaka igen tills kallt.
Sila upp i ett coupette glas och garnera med vattenmelonskiva.

VATTENMELON- OCH CHAMPAGNECORDIAL
Räcker till 4-5 drinkar

Blanda 200 g vattenmelon i bitar med 240 ml vitt socker, 3 nypor salt och 240 ml mousserande vin, exem-pelvis Myth Sparkling eller överbliven
Champagne i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt stå i 10 minuter. Sila av.
Låt svalna och förvara därefter i kylskåp.

 

Mer på grapevine.se

Extra glöd med Angostura

Ta grillningen till en ny nivå med ett rökigt kryddsmör eller med en marinad gjort på honung, soja och den aromatiska Angostura Bitter.

Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter

Friterad salvia

Annorlunda och väldigt goda snacks direkt från örtagården.